15 Şubat 2014 Cumartesi

YAPAMADIKLARIMIN SUÇLULUK DUYGUSU... VE MORAL VEREN YAPILANLAR...


          Zaman mı yetersiz, ben mi çok yönlü dağıldım diye aklımdakiler sıralı ilerleyemiyor anlayamadım. Bir yanım dikişlerine bak diyor, bir yanım el işlerine,  bir yanım ise boyamalarına, diğer yan çocukların tatilinin keyfini çıkar (ki birinin tatili bitti, diğerinin Şubat sonu bitiyor),  en ağır suçluluk duygusunu hissettiren ise kitaplarım yani okuyamamak.
         Gündüz gözlerim yeteri kadar yorulduğundan gece yatarken bile okuyamaz oldum bu ara, birazda bilinçaltındaki nadasa  çekilme isteği belki de, zira çoğu kitabın konu ve karakterlerini eşleştirerek yeni yeni romanlar kurgulamaya başlamıştım son zamanlarda ya da tam bir kal geldi hali...
         Tabii tüm yetişemedim, yapamadım kaygısı yanında ortaya çıkmış olanların verdiği moral :) Şimdilik yine bir kısım boyamalardan, dikilenler henüz fotoğraflanamadı onlarda sırası gelince.





     Mum eskitme ve dekupaj çalışmalı çok amaçlı kutu.  
    

     Kitap kutusunda ise peçete dekupaj, yağlı boya eskitme, stencil ve sayfa görüntüsü içinde budaklama aparatının arka sırtı ile dore yaldızlama yaptım.
     Ben gene severek ve hevesle yaptım, umarım sizlerde beğenirsiniz.
 
      Mutlu kalın :)


16 yorum:

  1. elinize sağlık, çok hoş olmuşlar. yaşadığınız duygular zaman zaman hepimizi vuruyor, bir şekilde de yoluna giriyor:)) akışına bırakmak en güzeli bence. sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Neden acaba bildiğimiz halde bu endişe, huzursuzluk halinden arınamıyoruz için için yemesek kendimizi, rahat bıraksak, birazda huy galiba :)) Beğeninize teşekkürler, çok mutlu etti :) Sevgimle...

      Sil
  2. Eskiden bir işi bitirmeden başka iş başlamazdım şimdi dikiş,nakış,ahşap boyama derken bir sürü yarım işim var ve işin içinden çıkamaz duruma geldim:))Allah hepimize kolaylık versin.Çalışmalarınız harika olmuş ellerinize sağlık.Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizin gibi bir çok dalda ustalaşmış arkadaşlardan ve benim gibi kendi kendine öğrenen ve başaran arkadaşlardan aldığım destek ve beğeni aslında gayretimin çoğunu destekliyor Mehtap Hanım. Yakın zamana kadar çalışıyordum, bu biraz zaman yetersizliği yarattı ve boyama konusunda biraz acemilikler atıldıkça daha programlı olurum inşallah :)) Size de kolay gelsin, eminim çok güzel şeylerle karşılaşacağız. Teşekkürler, sevgilerimle :)

      Sil
  3. Benim de bir sürü yarım işim var onu mu yapsam bunu mu yapsam derken kararsızlık yüzünden hiçbirini yapamadım.Şimdi elim kolum tutmuyor sanki hem yapmıyorum hem üzülüyorum.sizin bu yazınızla ayılmayı diliyorum.Sadece ben değilmişim...Her iki çalışmanız da güzel olmuş ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizin yaptıklarınız fazlasıyla çok zaten çünkü resimden de anlaşılacağı üzere en güzel uğraşlarınız henüz çok minikler:) ben o zamanlarını düşününce o kadar az şeye elim değebiliyordu ki. Ayrıca ilk kutu için size teşekkür borçluyum çünkü tek ricamla bana uzun uzun yazıp anlatmıştınız, hem özverinize hem de beğeninize çok çok teşekkürler :) Sevgimle...

      Sil
  4. Ben de yetişemiyorum her istediğim şeye, benim de yarım kalan kitabım aylardır boynu bükük okunmayı bekliyor :( Etamin yapmak istiyorum, şiddetle istiyorum ama çocuklarla keçeye oranla daha zor. Yine de şükür yapabildiklerimize, zamanla inşallah her istediğimizi tastamam ederiz :)
    Çok güzel olmuş kutuların ikisi de, ilki daha bi favorim sanki :)
    Ellerine sağlık ;)

    YanıtlaSil
  5. Hobi dünyası o kadar çeşitlendi ki son yıllarda sanırım çoğumuzda da hepsinden biraz deneme isteği oluşuyor, oysa zaman sabit :) en önemlisi fikren yetişememenin normalliğini kabullenmek. Beğeni için çok teşekkürler, sevgilerle :)

    YanıtlaSil
  6. Merhabalar,
    Ellerinize emeğinize sağlık. Bloğunuzu çok beğendim ve izlemeye aldım. Bana da bekliyorum. Güzel paylaşımlarda buluşmak dileğiyle. Sevgilerimi bıraktımmmm…..:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğeninize, samimiyetinize çok çok teşekkürler :) Güzellikler bizle olsun, benden de sevgiler :))

      Sil
  7. ahşap boyama çalışmalarınıza hayran kaldım, ellerinize emeklerinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok teşekkürler beğeniniz mutlu etti, sevgilerimle :))))

      Sil
  8. Merak etmeyin yalnız değilsiniz, benim de yarım işlerim var. Yukarıdaki yorumlara bakılırsa çoğumuz aynı durumdayız. Yaptıklarınızın hepsi çok güzel olmuş, ellerinize sağlık, sevgiler :))

    YanıtlaSil
  9. Bütün yorumlara bakınca ; evet, artık dertlenmemeye karar verdim :))) Çok çok teşekkürler, sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  10. Merhaba,
    Sayfanızı yeni keşfettim ve çok beğendim :))) Hepsi çok güzeller emeklerinize sağlık. Bu arada sayfanızı izlemeye aldım, bana da beklerim. http://fatoscatadlar.blogspot.com.tr/
    Tekrar görüşmek dileğiyle, İzmir'den kucak dolusu sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğeninize çok teşekkürler, ziyaretinize geleceğim :) Yalova'dan da sevgiler...

      Sil

Translate