20 Ekim 2014 Pazartesi

BURSA KENT ORMANI - SAİTABAT - KÜREKLİ DERE DOĞA YÜRÜYÜŞÜ

    Dün arkadaşlarımla Yalova Doğanın Ezgisi Grubunun, Saitabat- Kürekli Dere ve Bursa Kent Ormanı doğa yürüyüşüne katıldık.
    Doğada olmak;  yeşile- sarının tonuna, gizli-saklı kırmızının narına, suyun sesine yanmak gibi.
    Söze hacet yok kanımca !















     Belki bir gün sizinde yolunuz düşer :)

     Mutlu kalın, iyi haftalar.

17 yorum:

  1. Fotoğraflardan bazılarını Pinterest' e alacağım Gülay Hanım, izniniz olur mu?
    Bir derenin kenarında tembelce oturmayalı ne çok zaman olmuş! resimlere bakınca hatırladım vallahi....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hangisini isterseniz, izin ne demek :)) Arada sırada bu küçük molalar hepimize gerekiyor Nurdan Hanım ama inanın bende yeni yeni başladım bu kaçamaklara :)) Çok çok teşekkürler, en yakın zamanda, gönlünüzden geçen yerde olmanızı dilerim.

      Sil
    2. Nurdan Hanımcım, merdivenlerdeki saksıları önerebilir miyim size? Siz o kareden ne güzel kanaviçeler çıkarırsınız diye düşünmeden edemedim. Sevgiler.

      Sil
    3. Gülay Hanımcım, ben de epeydir eve çakıldım kaldım. Öyle ki gezmeyi bile internette yapıyorum. Hafta ortası işe gitmesem belki de sonbahardan ilkbahara kadar evden dışarı çıkmayacağım. Benimki biraz da mecburiyetten. siz benim yerime de gezin lütfen. Sevgiler.

      Sil
  2. Hayatlarımız dönem dönem Nurten Hanım, her şeyin bir zamanı var bizi bekleyen, bazen monotonluklar içinde hiç geçmeyecek, hep aynı sürecek gibi geliyor ama bir bakıyorsunuz farklılaşmaya başlamış :)) sizi de bekleyen bir zaman vardır ve söz o zamana kadar yerinize de gezip, sizi anacağım :)) Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  3. Gülay Hanım, ne kadar güzel bir gezi olmuş, kareler çok güzel konuşmuş gerçekten de, bu sıralar tam bu tarz gezilerin zamanı, doğa binbir renk! Ne iyi etmişsiniz de gezmişsiniz. Darısı başımıza yoğunluktan fırsat yaratmak gerek esasen tam bir kaçış yapmak istiyor insan bazen, çok hoş bir paylaşım biz de ucundan nasiplenmiş oluyoruz, güzel oldu gerçekten;))). Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Size böyle yansımışsa inanın çok mutlu oldum, kısacıkta olsa bu kaçışlar iyi oluyor ama yoğun yıllarda bende yapamıyordum, yeni yeni :)) doğa her mevsim harika lakin bu mevsim bana göre de bambaşka. Teşekkürler, sevgilerimle :))

      Sil
  4. İnanın oralarda ben de gezmiş gibi oldum. Karelerden huzur süzülüyor.
    Bu arada Hamuçeradan aldığım ödülü siznle de paylaşmak istedim. Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğanın içinde huzuru bulmamak mümkün değil, size de bunu hissettirmişse sevindim :)) Ödül için teşekkürler, bende listemi hazırlıyayım bu akşam :)) Çok çok teşekkürler, sevgilerle

      Sil
  5. Şelaleye gitmiştim, nereden baksan sekiz sene olmuştur. Yol üzerinde aracımızı durduran yaşlı bir çifti evlerine kadar bırakmıştık. Onlar da bize bahçelerinden kiraz ikram etmişlerdi. Aklıma geldi. O taraflar güzeldir, umarım hep öyle kalır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oralarda benimde dilediğim tek şey bu sevgili Yazdan Kalan :)) o akıntı boyu yürümek, o sessizliğin içindeki sesler işte hayat bu! Çok teşekkürler, sevgimle :))

      Sil
  6. Çok güzel dinlendirici bir gezi olmuş, bakmalara doyamadım, özelikle şelaleye...darısı başımıza..sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım yakın zamanda sizde bir şelalenin serinliğine, dinlendiren sesine kavuşursunuz :)) ertelememek lazım niyetlenileni :)) Sevgilerimleeee

      Sil
  7. kent ormanının dibinde oturuyorum ama gitmiyoruz uzun zamandır. fotolara bayıldım. en kısa zamanda gidelim bizde

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazı şeyler devamlı göz önünde olunca değerini anlayamaya biliyoruz, bende denizin farkına varamıyorum bazen, kanıksama oluyor. Teşekkürler :))

      Sil
  8. Bu arada ben sizi daha önce izlemeye almamışım. Aldım şimdi. Ben de bloğuma beklerim.

    www.bakbuharika.com

    YanıtlaSil

Translate