26 Ekim 2014 Pazar

DART ÖDÜLÜ VE TEŞEKKÜR :))



 Büyük keyifle takip ettiğim http://benimsel.blogspot.com.tr/ ve http://diktimdiktimgiydim.blogspot.com.tr bloglarının sahibesi sevgili bayanlar, blog dünyasında tanıtıma yönelik bu ödüle benim blogumuda layık görmüşler o nedenle öncelikle ikisine de çok çok teşekkür ediyorum :)). 
              Ve bende ödüllendirmek istediğim blog listemi sıralıyorum.

* Buzlar Kraliçesi
* Güliz in Dünyası
* Çekmecemden
* Diktim Diktim Giydim
* Dikiş Terapi
* Zülüşün İşleri
* Cafe-Mola
* Hobici Geldi Hanım
* Esra Akın
* Meltemin Evi
* Nurdan Kanber-Nurdan ın Yeri
* Nurten Beğendi
* Dikiş ve Diy

               Mutlu Pazarlar :)

Not: Ödüllendirilen bloglar, ödüllendiren blogunda adını kullanarak kendi listesini oluşturup, resimle beraber paylaşacakmış, kuralı buymuş.  Bu ödüllendirme belki alınganlıklara da sebep olabilir, lütfen olmasın,  değişik blogların isimlerini kullanarak ilerleyebilirsek tanıtım açısından amacına ulaşabilir, tek kişinin tüm sıralamayı yapması mümkün değil.)



9 yorum:

  1. Güzel arkadaşım. Ödül için teşekkür ederim. Hakikaten çok güzel bir etkinlik oldu bu dart ödülleri:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle ben teşekkür ederim :))) Sevgiler.

      Sil
  2. Gulay hanimcigim odul icin cok tesekkur ederim, guzel bir etkinlik, en kisa zamanda ben de paylasacagim. Tekrar tesekkurler, sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim, en başından beri söylüyorum alanında markasın benim için. Sevgilerimle...

      Sil
  3. Sevgili Gülay Hanım ödül çok çok teşekkür ederim. Ne kadar ince düşünceli ve naziksiniz ♥

    Ancak belirtmem gerekir ki uzun zamandan bu yana tanıtım etkinlikleri, ödül ve mimlere uzak duruyorum. Sizi hiç kırmak istemem gerçekten ama beni bağışlamanızı özellikle rica ediyorum. ♥

    Tekrar teşekkürlerim ve içten sevgilerimle ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bağışlamak ne demek, bu tamamen özgür bir seçim olmalı zaten Nurdan Hanımcığım. Aslında o kadar çok beğenip takip ettiğim ve öğrencisi olduğum bloglar var ki listeme almadığım, benimde amacım farklı işlerde biraz daha tanınmasını istediğim yenice yada sizin gibi hit olmuş arkadaşları belirtmekti. Ben size inceliğinizden dolayı çok çok teşekkür ederim, Sevgimle :)))))

      Sil
    2. Bir de geç cevap için özür dilerim, apartmanda hatlar yenileniyor defalarca yazdım yollayamadım yaşanan kopmalardan dolayı.

      Sil
  4. Aaaa Gülay hanım ödülümü çoktan yayınladım ama size kucaklar dolusu sevgimle birlikte teşekkürlerimi yazmayı unutmuşum verdiğiniz değer ve layık gördüğünüz ödül için çok çok teşekkür ederim sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim sizin gayretinizi ve bana tek ricayla uzun uzun anlatışınızı unutmam mümkün değil :)) ben teşekkür ederim, sevgilerimle.

      Sil

Translate