24 Aralık 2014 Çarşamba

ÖRGÜLER, ÖRGÜLER....VE HOŞ GEL YENİ YIL, ÖYLE DE SÜR LÜTFEN :)))


     Merhabalar,
     Bu sefer bloguma uğramam geciksede boş durmadım, bir örgü aşkı, bir renk cümbüşü, ruhuma nasıl iyi geliyor anlatamam, blogunum adından da anlaşılıyor aslında, yazdıklarımız değil mi bizi ele veren?
      Önce toplu bir bakış.
       Bu iki dikişsiz boyunluğun biri kızıma, diğeri kuzenime yani iki esmer güzeline, buz mavisi onlara pek yakışıyor.
      Bu şapkada yaşı ileri, gönlü genç ve gezgin halama, akşamları tiyatroya giderken üşümesin dedim. Beğenecek mi diye bayağı düşünmüştüm ama yakışınca o da, bende mutlu olduk, kızımın ikinci annesi, dört senedir ev arkadaşları, emeğine, gönlüne sağlık, başımızdan eksilmesin.
     Eh bu modeli de beğenip denememek olmazdı, evdeki iplerin bir kısmıda değerlenmiş oldu, hani yani fenada olmadı.
    Özellikle facebookta örgü grublarındaki arkadaşlar şapkaları çok beğendi, bende yapılışlarında elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalıştım. Ve bloglar haricinde oradaki arkadaşlarında birbirine yardımcı olmaya yönelik çabalarını gördükçe insanlığa dair iyi niyetin hala var olduğuna şahit olmak, ruhuma ayrıca iyi gelenlerden... Yaşasın iyi niyet, yaşasın iyilik!
   
      Dün de yılbaşı ağacımızı süsledim, daha yapıp ekleyeceklerim olsa da paylaşmak istedim.
      2015 hepimize hoş gelsin, barışla, mutlulukla, sağlıkla ve tüm güzelliğiyle gelsin, kapımız açık umutla bekliyoruz kendini :))
      İyi haftalar, mutlu kalın, gülümseyerek kalın :)))))))

20 yorum:

  1. Emeğinize sağlık Gülay Hanım, hepsi de çok muntazam ve çok güzel görünüyor. Dikişsiz boyunluk favorim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ediyorum, boyunluklara gelince her ördüğüm bir öncekinden iyi oldu, elim misinalı şişe alıştı iyice :))) Sevgilerle Gizli Dikiş :))

      Sil
  2. dikşisiz boyunluğu ben de denemek istiyorum, ipini de aldım ama henüz başlamadım, ellerine sağlık, herbiri ayrı guzel:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesin zamanını bekliyor örülmek için :)) zaten bir elinize alsanız hoppppp bakacaksınız bitmiş... Teşekkürler, sevgilerrrrrr :))

      Sil
  3. Ne güzel renk o buz mavi :) Güle güle kullansın esmer güzeller :)
    Halanın şapkası da pek afilli olmuş :) Bizim ordaki tiyatroya da geliyorlar mı acaba diye merak ettim, Kerem Yılmazer'e yani ;)
    Yardımlaşmak, paylaşmak, bildiklerini karşılıksız başkalarına da öğretmek çok kıymetli Gülaycım :) Ne güzel değil mi gruplar?
    Ellerine sağlık hepsi için, ne güzel şeyler çıkarmışsın, öperim çok çok

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Esen örerken keyif aldım o renkten, enerjisi farklı geldi. Halama gelince canım en çok Kadiköy Şehir Tiyatrosuna gidiyorlar ( her hafta gibi) arada da değişik tiyatrolara, ee malum ben buralarda olunca pek bihaber olabiliyorum, onlar gezenti :))) alıştım artık :(((( Yardımlaşmaya gelince hakikaten umutsuzluğumuzu silen güzel örnekler bunlar arkadaşım, ayrıca oradaki tevazuda ders alınası. Sosyal paylaşım ağlarını doğru kullanıldığı yerlerde bu nedenlerle çok seviyorum. Bende çok çok öptüm canım, teşekkür ediyorum, sevgilerimle :)))

      Sil
  4. Harika duruyor elinize sağlık gerçekten çok büyük emek var. Etkileyici!

    Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ediyorum, beğeninizde mutlu edici :))) Sevgilerimle...

      Sil
  5. Ben halanın şapkasına bayıldım,işlevine daha da bayıldım ( hani tiyatroya giderken takması..Bu arada YAŞASIN TİYATRO ) Ellerinize sağlık,çok güzel olmuşlar,renk seçimleri de çok güzel .Sevgiler ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayyy ne güzel, bize de kısmet olur umarım o yaşlarda tiyatrolar,sinemalar, sergiler, belli mi olur belki aynı şehirde buluşup gideriz :))))) Çok teşekkürler, sevgilerrrrrr.....

      Sil
  6. Size daha once diyen oldu mu? Arada okudugum postlariniz huzur veriyor bana. Ellerinize saglik. Mutlu saglikli yillar!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu nasıl güzel ve mutlu eden bir yorum, size nasıl teşekkür edebilirim bilemedim inanın. Bir nebze bunu sağlayabilmişsem benden mutlusu yok ! Size de mutlu, her dileğinizin gerçekleşeceği en en güzel yıllar olsun Sevgili Meri :))) Mutlu kalın...

      Sil
  7. okudukça okuyasım geliyor Gülay hanımcığım garip bir sıcaklık,huzur doluyor içime ayrıca kısa yazıyorsunuz çok bitiveriyor doyamadan, şapkalar çok cici olmuş boyunluk kullanamıyorum kullananlarda görünce de bayılıyorum eminim çok yakışır esmerlere, ben son resimdeki şapkaya bayıldım.Kar kış çok fazla görmedim böyle kar haberlerini izlerken o eldiven bere atkı uzun palto giyen bayanları görür imrenirim hep nasıl güzel oluyorlar, o kara kışı sırf onları takıp salınmak için istiyorum desem yeridir.Çok uzun yazdım ama özlüyorum, sizinle paylaşmayı çok seviyorum sevgiler kucak kucak...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Böyle güzel yorumlara ne yazılır inan şaşırıyorum, yazılarım kısa zira yazarken dikkat eksikliğim var Züleyha cığım, çabuk sıkılıyorum ve sıkmakta istemiyorum. Sondaki şapkayı daha yumuşak bir iple örsem çok daha güzel olacaktı ama ben evdekilerde değerlensin istedim, öylece durunca olmuyor :))) Atkı-bere meselesinde senle benzeriz 1-2 seneye kadar imkan yok takamazdım, ki hala da çabuk çıkarırım. Uzun yazmana ve paylaşmana gelince bu beni mutlu ediyor, bu yazımda da bahsettiğim iyi niyet ve yardımlaşmayı gördüğüm, bir ricamla bana uzun uzun anlatan kişisin sen, bunu unutmam. Benden de kucak dolusu sevgiler, iyiliklerle kal canım :))

      Sil
  8. Esmerlere mavi, münevverlere bordo; iyiymiş :)) Eminim hepsi kullanacak olan herkese çok yakışacak ve çok uzun da kullanacaklar eminim ve emin olduğum bir başka konu da tüm renkler ellerinize çok yakışıyor olduğu. Ellerinize sağlık.

    Yeni yılın, herşeyin en iyisini en güzelini, istediğiniz gibi bir işi ve bol bereketi taşımasını dilerim.

    Sevgiyle ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tüm güzel dileklerinize çok çok teşekkürler Nurdan Hanım :)) Hep diyorum gene diyeceğim renk sihirbazı sizsiniz asıl, benimkiler bir, iki renkle tamam ama sizin işlerinizde kare kare renk cümbüşleri :))) Yeni yıl size de tüm güzellikleri ve canlı, cıvıltılı renkleriyle, dolu dolu bereketle gelsin.Sevgilerimle :)))

      Sil
  9. Kızınız ya da kuzeniniz olasım geldi nedense ;) Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)))))) Çok güzel bu, hiç sakıncası da yok :))) Teşekkürler, sevgiler ...

      Sil
  10. Hepsi birbirinden şık ve renker benim favoro renklerim dikişsiz lerden bende yapsam becerirmiyim bilmiyorum sevgi ve dostlukla...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Bilge hanım :) biraz bile örgü biliyorsanız yapamamanız imkansız, misinalı şiş kullanımı biraz zorluyor ve ilk sıranın düzenlenmesi,bütün mesele onlarda. Sevgilerimle :)))

      Sil

Translate