28 Mart 2014 Cuma

HOBİYİ İŞE DÖNÜŞTÜRMEK VE FACEBOOK BAĞLANTISI.


Ahşap boyama

Zor transfer, tamamlama, yağlı boya eskitme

Dekupaj, yağlı boya eskitme




Dekupaj, yağlı boya eskitme

Ahşap boyama, yağlı boya eskitme

Cam boyama, dekupaj



     Hepinize yeniden merhaba,
     Bazen anlatmak istediklerinize nereden başlayacağınızı bilemezsiniz ya şu an ben o durumdayım. Bir kaç arkadaşımın, dostumun destekleyici ve ısrarlı talepleri ile çok sevdiğim hobimi, evimden sipariş usulü ile işe dönüştürmeye karar verdim.
     Bu işe niyetlenirken kendi kendime " Dün bir, bu gün iki" diye sınır çizdiğim zamanlarımda oldu ancak öğrenmenin, yenilikleri işe katmanın son noktası olmayacağını, her yapılanın ilerleme adına da daha iyiye bir basamak oluşturacağını ve her şeyin bir başlangıcının olması gerektiğini de düşünerek sınırımı kaldırdım.
     Senelerce bu işe emek vermiş, yolunda ilerlemiş ve markalaşmış arkadaşlarla kendimi aynı kefeye koyarak hadsizleştiğimin düşünülmesi ise beni gerçekten üzer, yaptığım işlerde en iyiyi yapmayı ilke haline getirmiş biri olarak EMEĞE sonsuz saygım var.
    Sadece bende iddiasızca ama inanarak ve gelişerek,  kendime göre dizayn edip yaptıklarımla, emek ederek bu platformda olmak istedim.
     Şans dileklerinize ihtiyacım var :)
     Mutlu ve dostlarla kalın!
   
   
   
FACEBOOK'a ait link sayfanın sağ üst tarafındadır.


17 yorum:

  1. çalışmalarınızın hepsi çok güzel ellerinize sağlık yerinde karar vermişsiniz bol siparişler dilerim selamlar....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Destek için çok çok teşekkürler, size de kolay gelsin :) Sevgiler...

      Sil
  2. Çalışmalarınızı beğeni ile takip ediyorum. Yolunuz açık, siparişiniz bol olsun:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok teşekkürler, bende sizi takipteyim ve gençler olarak sizin gibi hem meslek sahibi hem de hünerli olanlarla ayrıca gurur duyuyorum. Size de bol şans, sevgimle :))

      Sil
  3. İnşallah verdiğiniz emeğin karşılığını alırsınız.Bahtınız ve siparişlerinizin yüzünüzü güldürmesini diliyorum.sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Desteğinize, dostluğunuza sonsuz teşekkürler. Sizde o güzel yeteneklerinizle en iyi olanak ve imkanları hak ediyorsunuz, isteklerinize kavuşmanız dileği ile :)))

      Sil
  4. Geç bile kalmışsın Gülaycım öyle güzel ki yaptıkların, öyle tertemiz, pırıl pırıl :)
    Benim favorim Elmalı, kuşlu olan :) o WC yazısı da çok güzel olmuş, o gazetelik de, yani hepsi birbirinden güzel...
    Çok iyi yapmışsın, gör bak, nasıl motive edecek seni yaptıklarının karşılığını almak, tebrikler ve bol şans, bir de bereketli olsun satışların inşallah....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Esen'ciğim işin içine bakan gözün gönül güzelliği girince böyle yorumlanıyor, desteğine çok çok teşekkür ederim. Gönlü güzel olan herkesin şansı bol olsun, bereketi de:))) Sevgimle :))

      Sil
  5. yaptıklarınızı beğenerek takip ediyorum.çok güzel işler çıkarıyorsunuz.Siparişlerinizin bol olması duasıyla.Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tecrübeli arkadaşlardan böyle destek bulmak nasıl güzel tarif edemem, kadın kadına bu dayanışmaya çok çok teşekkürler :) Sevgimle...

      Sil
  6. özellikle elma ve kuşa bayıldım ama hepsi çok güzel elinize sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizin gibi tecrübeli ve öğretici konumundaki birinden bunu duymak çok güzel Seden Hanım :)) Teşekkür ediyorum, sevgimle...

      Sil
  7. Çok sevindim Gülay hanım hayırlı,güzel kazançlarınız olur inşallah.Benim favorimde elma ve kuş oldu çok orjinal bir çalışma olmuş ellerinize sağlık.Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mehtap Hanım sizde baştan beri yorumlarınızla yanımda oldunuz ve aynı zamanda benimde örnek aldığım değerli arkadaşlardansınız. Maddi kazanç bir yere kadar, buradan sizler gibi dost kazanmak paha biçilemez :)) Teşekkürler, sevgiler :)

      Sil
  8. çok güzel çalışmalar ve değerlendirilmeyi hakediyorlar:)) şansınız bol, yolunuz açık olsun....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok teşekkürler Sevgili Mola :)) Hepimizin yolu açık olsun, sevgimle :)))

      Sil
  9. Beğeni için teşekkürler, bende sizi takibe aldım, sevgiyle :))

    YanıtlaSil

Translate