31 Ekim 2014 Cuma

BU SABAH YAĞMUR VAR YALOVA DA... DUVAR PANOSU, KAVANOZLAR VE NAZAR BONCUĞU.


Günaydın :)
      Çok severek yaptığım panomla karşınızdayım. O minicik gülleri yaparken arada ofurdayıp, pofurdasamda sonuçtan memnun kalacağımı hissetmemin büyük faydası oldu, sanırım bu çalışmanın devamı gelecek.

     Kendim için boyayıp, süslediğim kavanozlarım, gene beş kuruş fazla olsun, illa kırmızı olsun türünden.

        Bu nazar boncuğunu da kendine küçük bir dikiş atölyesi açan arkadaşım için yaptım, el emeği olmasını istedim,  ona özel. 
           Yağmurlu bir Yalova sabahından mutlu hafta sonları.
           Havalar nasıl olursa olsun, sizin havanız yerinde olsun :)))

20 yorum:

  1. Ay Gülay hanım çok ciciler o kavanozlar gerçekte böyle minik mi resimde mi öyle görünüyor arayıp da bulamadığım malzemelerden bayıldım onlara.ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kavanozlar sanırım o modellerin en küçük boyu 8 cm yüksekliğinde, bende kıyıda köşede unutulmuş halde buldum ikisini. Bulamama faslına gelince paşabahçe kavanozlarını ve kek fanusunu burada kaç ay aradım, mazeret olarak pahalılığını gösteriyorlar şimdi internetten bir yer buldum çok uygun değil ama oradan karşılayacağım artık sana da gönderirim sitenin adını. Teşekkür ederim beğenine, sevgilerimle :)))

      Sil
  2. Duvar panosu için seçtiğiniz renkler; birlikte görmey en çok sevdiğim renkler benim de; devamı mutlaka gelsin Gülay hanım, çok şık olmuş gerçekten.

    Yağmurun temiz soğuğu ve verdiği ilhamın yerini çok az şey tutar; yağsın bol bol.

    Kavanozlarınızı güle güle kullanın; çıtır çıtır olmuşlar :)

    Sevgiler ve güzel Yalova' ya selamlar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nurdan Hanım, her ne kadar kırmızı aşığı olsamda elimin gittiği başka ama aynı renklerde var, bu renkler onlardan :)) sizin beğenmenizde ayrıca mutlu etti çünkü milim milim her rengi kullanıyorsunuz, uyum bu açıdan sizden sorulur. Yağmur yağsın evet, burada yaşadığımız susuz günlerde hep bunu diledim. Teşvik edici güzel yorumunuza çok teşekkürler, sevgilerimle :))

      Sil
  3. Bizim hiç böyle el emeği hediye getiren arkadaşlarımız yok :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne desem bilemedim :)) minicik bir şeyle siz başlatın, ne dersiniz olmaz mı? elbette yapabileceğiniz ne hünerler gizlidir sizde :))Teşekkürler, sevgiler.

      Sil
  4. şimdi ben hangisini övsem diğeri kıskanacak, hepsi birbirinden hoş olmuş arkadaşım. farklı farklı üç çalışma birden, gözlerim bayram etti :)) ellerine sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eh benim de böyle hünerli bir arkadaştan bu iltifatları duyup, yüzüm kızarmaz mı? Senin güzel bakışın canım, sağ olasın. Sevgimle :)))

      Sil
  5. Renkli, sıcak, şirin... Ben hepsini çok sevdim Gülaycım, emeğine zevkine sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Banu Hanım çok mutlu ettiniz, sizin gibi boş durmayı sevmeyen, üreten, yeniden canlandıran birinden beğeni almak paha biçilemez :))Teşekkürler, sevgiler.

      Sil
  6. Hepsi çok güzel elinize sağlık...Özellikle nazar boncuğu Takipteyim
    Yağmurlu bir Ankara gününden selamlar size de sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler :)) bende sizi takibe geldim :))) Sevgilerimle.

      Sil
  7. Pano çok güzel olmuş ayrıca o kırmızı ayrıntılar kavanozlara çok yakışmış elinize emeğinize sağlık sevgili Gülay.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok teşekkürler, kendi dünyamızda üretip, şekillendirip bir şeyleri ortaya çıkarabilmek sanırım bunun keyfini, mutluluğunu en çok bilenlerden ve hak edenlerdensiniz. Sevgilerimle :)))

      Sil
  8. Duvar panosundaki eskitmeye ve güllerin rengine bayıldım çok güzel bir bütünlük elde etmişsiniz.Kırmızı rengin enerjisi başka oluyor kavanozlarada çok yakışmış,nazarlıkta çok hoş ellerinize sağlık Gülay hanımcığım.
    Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Size yorumumda da dediğim gibi benim açık kütüphanemsiniz Mehtap Hanımcığım. Bende kendi kendime öğrenirken çok araştırdım ama yolumda ne yazık ki sizi geç bulmuşum ama olsun iyi ki buldum her yaptığınızda bir öğreti var. Eskitmede ilk defa antiquın kullandım hep yağlı boya yapıyordum, daha kolay olduğunu gördüm. Bazı arkadaşlarım çerçevemi fabrikasyon sandı :)) Çok çok teşekkür ediyorum yorumunuza, sevgilerimle :)))

      Sil
  9. pano da kavanozlarda çok şık olmuş. kırmızı her zaman ayrıcalıktır, yakışmış. ellerinize sağlık. sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kırmızı sevenler nasılda buluyoruz birbirimizi değil mi? :))) Çok teşekkürler, sevgimle...

      Sil
  10. Gülay hanımcım hepsi birbirinden güzel olmuş,Nede olsa el emeği, göz nuru..Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :)) mutlu oldum, sevgimle.

      Sil

Translate